23.11.2009

EĞİTİM,TEPE MOBİLYA...

Bu post 12-13 kasıma aittir.Şimdi yazıyorum.Bu tarihler arasında Sunum teknikleri eğitimim vardı.Sivil olmak ne güzel şey..:D


Yeni papilerimde bunlar.Ama çok zorlanıyorum yürürken.Benki yüksek ökçelerle çatır çatır yürüyen zat..

Eh bulduğunu geçirmekde moda yaa...


İstanbul yolunda yeni Tepe Home açılmış.Üstelik o günlerde %10 indirim yapıyordu.Bende duramadım tabiii...
Bu nergisleri aldım.Artık yapma çiçekleride sever oldum.İyiki varsın tepe home...


Birde bu melekleri aldım.Ay gözüm döndü.O noel babalar geyikler,kardan adamlar,melekler.Şu noeli iyi ki yapmışlar,sayelerinde artık Türkiyedede böyle güzel ve sevimli biblolar bulabiliyoruz.


Birde teneke kutu sevdam başladı.Bir tanede kardeşim aldı,her yer kutu.İçleri boş ama olsun.Buluruz koyacak bişiler..Bu mesela kalemlik oldu.Zürafamda yanına pek yakıştı.


Hafta sonuda basketbol maçı.


Eh sahlep içme vaktimde geldi hani..Yanında da livanın o nefis cookiesi..Bir gün bende bunlardan yapacağım.



Bir dahaki post Hatili günler...

10.11.2009

BİR DOĞUM GÜNÜ VE KAYIP GRİ KEDİ

İlk poğaça denemesi yapıldı.


Evde güllerle karşılanıldı..


Doğumgünü kutlaması için Livaya gidildi.


Canlı müzik eşliğinde doğum günü kızı çikolata sufleye abandı.


Eşİ de profiterole...


Chocoya o tatlı yetmedi,şekline aşık olunup bir pasta alındı.


Fakatbu güzelliklere rağmen gri yavru kedi taaa Polatlı da zalim eczane kapılarından kurtarılarak arabada kucağında uyuyarak Ankaraya getirilip,karnı whiskas ile doyurulmasının ardından,tuvalet için dışarıya çıkarılmasıyla beraber o sıska gövdesinde şişen karnı ile gözden kayboldu.Özgürlük sıcak yuvaya tercih edildi.iSMİ DE FÜME OLACAKTI!!!

5.11.2009

BU HAFTA


Hafta sonu eşimle biraz gezelim dedik.Ben bu kıyafetleri giydim.Telefonla çekince pek net değil tabiii..Aşağıdaki daha ayrıntılı.Benim meşhur tshirtüm.Üstümde paralanacak yakında.Bu kombinle dizaltı çoraplarından birini giyme şerefine nail oldum.Ehe..


Tepe home'a girince kendimi kaybettim.Mumlar,çerçeveler,biblolar,yapma çiçekler,metal kutular.Bu metal kutudan bir tane kalmıştı.Beğendim aldım.İçine ne koyacağım hakkında en ufak bilgim yok.Yapma çiçekleri hiç sevmezdim,ta ki tepe homedakilerle tanışıncaya kadar.Çok güzel duruyorlar.Ayrıca sulama bakım dertleride yok.Gerçi ben inatla evde çiçek bakmaya çalışıyorum ya,bakalım nolacak?orkide sizlere ömür,canlanmasını bekliyorum,bonzai yapraklarını döküp kel kaldı.Bir tek çiçeksiz bitkiler sağlam.Birde yeni hobim soğanlı çiçekler...Bir sürü çiçek aldım lale,nergis,kardelen ve adını bilmediğim iki üç çeşit bitki.Yapı marketlerde renkli saksılar var 5 liradan başlayan fiyatlarda.Onlardanda aldım,ekicem bakalım.



Buda yeni puzzleım.Beyaz elbiseli kız olmasına şaşırmadınız herhalde.


Beyaz elbiseli deyince geçenler Rusalka diye bir rus filmi izledim.Amelie tadında masalsı bir film.


Rusalka ile ilgili poster ararken bu fotoğrafı buldum.Şahane değilmi..


Son aldığım kitaplar.Başladım gene NLP akımına.Ama şu yatak odası dialoglarını herkes okumalı.Acaip komik.Kendisi benim tuvalet kitabım oldu.Zorlanmak bu kadar eğlenceli olmamıştı..Ehe.


Veee orjinal yüzüğüm zar.Süper bişi ya.Çok severek takıyorum.Altıgen şeklinde..


Birazda size benim bölgelerimden biri olan Kızılcahamamdan bahsedeyim.Kızılcahamama giderken yolda bu kayaya rastlayacaksınız.Ordada daha önce çalışan bir kadın doğum uzmanı yapmış bunu.Kızılcahamam girerken sağda bir tepenin üstünde rüzgar gülleri,ilçeye girişdeki dev akbaba heykeli,ilçenin bir kaç yerindeki sanatsal yapılar hep ona ait.Bunları hurdalardan yapmış ama onları daha fotoğraflayamadım.Başka bir posta inşallah...Kızılcahamamda leylekler meşhur bu arada..


Çarşamba günü yoldayken kar yağınca bunuda fotoğraflayayım istedim.


Birde Ankaranın kazan ilçesinin çıkışındaki Eski Ev diye bir restaurant var.Ev karabükden tek tek tahtaları sökülüp oraya getirilerek tekrardan inşa edilmiş.İçide eski eşyalarla dekore edilmiş.


Banada bu keyfi balık eşliğinde sürdürmek düştü.Alabalığı nefis bu arada...


Can sıkıntısını da dergiyle geçiştirdim.