28.06.2008

GÖZLÜKÇÜYE GÖZLÜK DENEMEK İÇİN GİTMENİZE GEREK KALMADI


Bu yazının başlığını okuyunca bende şöyle bir ifade oluştu:HIH???
Tamam bıktınız benim asos sponsorluğumdan ama ilginç bir alışveriş sitesi ne yapabilirim.İster istemez ona kayıyorum.Konu asosdaki bir bölüm ile ilgili.artık güneş gözlüğünüde internetten alacak halim yok diyorsunuz,hem nasıl bileyim ki denemeden diyorsunuz.İşte o link.Erkek arkadaşınızada yada (ben evlendim ya şimdi)eşinizede denemek isterseniz fotoğrafı yükleyin eğlenin.Bana o Victoria Beckmanın takdığı gözlükler çok komik oldu.Kendimi Zeki müren gibi hissettim.Bana yaramadı anlıyacağınız.Minik surata ne alaka değilmi?

24.06.2008

ABANT

Paylaşmak için belki geç oldu ama balayına abanta gitmiştik oradaki fotoğrafları paylaşmak istiyorum.Aslında Abant kışın veya sonbaharda daha güzel olurmuş ama ne yapalım baharda evlendik,baharda gittik işte!!!Hayret bişi!3 günden fazlası sıkıyor bu arada eğer giderseniz zorlamayın kendinizi.Aşağıda fotoğraflar...





Kurbağalarıda izlemek için gölün karşısındaki restauranta gidin.Çok komikler.Özellikle vıraklarken o baloncukların oluşması.Bitki örtüsüde oldukça zengin.Doğa fotoğrafçılarına duyrulur.Nilüferleride görebilirsiniz ama biz göremedik :( Ya geç kaldık yada erken gittik.Abanta girmeden bir restaurant var balıkda yapıyor.Orada da tereyağlı alabalık yiyin.Tavada yapıyorlar.Harika!!

Benim size farklı bir tavsiyem var.Abanta gitmek istiyorum ucuza getirmek istiyorum arabamda var diyorsanız bence abanta 32 km uzaktaki Mudurnuya gidin.Oradaki restore edilmiş konaklarda kalın derim ben.Günlüğü yaklaşık 40-50 ytl arasında değişiyor.Aşağıdakiler Keyvanlar konağına ait fotoğraflar.Konak çok temiz odalara girince çamaşır deterjanının kokusunu alabiliyorsunuz.Fotoğrafların tekinde bir dolap kapağını aralamış birini görüyorsunuz.O aslında dolap değil banyo!!!



Konağın penceresinden bahçeye bir bakış.


Aşağıda ki fotoğraflarda Hacı şakirler konağına ait.Özüne en sadık kalınmış konak.Mutlaka keşli cevizli makarnasını yiyin süper yapıyorlar.O resimlerde gördüğünüz kapı tokmağından daha önce görmüşmüydünüz?


Bahçesinden görüntüler.Eski aletlerle dekore edilmiş.Odaları da görüyorsunuz özellikle o baklava dilimli tavan çok güzel..


Bu fotoğrafta da oturma odasının penceredesinde ki manzara.


Buraya da kendi fotoğraf denememi koymazsam olmaz.Ağacın gövdesinde ki örümcek ağı.


Ve Abantdan diğer görüntüler ve abantın yaylaları..







Bu fotoğrafda huzuru anlatıyordur herhalde.

22.06.2008

TEKRARDAN MERHABA

Uzun zamandan beri blogla ilgilenemedim.Eve yeni internet beğlandı.Artık sık sık yazmaya başlıyacağım.Ama bu yazıyı da kısa kesmek zorundayım.Görüşmek üzere.